världens lyckligaste tjej

vill bara uppdatera min status lite; jag är överlycklig! Här är det 15+. Jag hör hur bladen och blommorna blomstrar. Det är liksom så påtagligt att det känns lika väl som det syns. Rosor, blad, blommor, färg och allmänt underbart. Ge London 2 veckor till och alla de undebrara knoppar har exploderat. Igår var jag på zoo med barnen, i t-shirt. Kollade på Lemuner och käkade picknick. Fick skrubba barnens ben och armar i badet tills vattnet blev svart efter all lek utomhus. Nu ska jag få tag på Jenny så vi kan picknicka i Londons, enligt mig, vackraste park, Regents park.

Sa jag att jag är överlycklig?


nostalgi


fiesta

mellbystrand!

sol och hav, vad mer behövs?

båt-tur ut i mynningen

Ja, jag vet att jag tjatar, men efter att Philip nyss lagt upp bilder och video-klipp från i somras så kan jag inte låta bli att nostalgisk. För som ni vet nu - 2010 var den bästa sommaren!

Happy b-day sis!


Malins nya frilla



hanging out with Malin





Alla <3ans dag




(nån kladd på linsen på den sista bilden). Här hängde jag nyss med en getost macka, "Hundraåringen, som klev ut genom ett fönster och försvann" och mig själv. Bästa sällskapet var solskenet.

Trots att jag är utan pojkvän och dejt på alla <3ans så klagar jag inte. Jag är nämnligen i utmärkt sällskap; med min bok, solsken och parken. Hänger mer än gärna här och luktar på de nyss utslagna blommorna

Som att svälja knivar

Jag har gått och dratt på mig en förkylning som kallas duga. Förkylningen som är en nivå, ett snäpp högre och värre än alla de andra. Jag har konstant lock för båda öronen, kan bero på att jag har ett huvud stoppat med bomull (det känns så i varje fall). Värst precis efter att jag snytit ut en hel armé med snor, typ vart 5e minut. Dessutom har jag den mest mångsidiga hostan i historian. Det är nämnligen halsont, ret- OCH slem hosta. Samtidigt. Värst är min svullna hals som antingen har sin förklaring i min förkylning eller i buss "kraschen" i lördes natt. Får hoppas att det är pga det först nämnda.

Nu ska jag dricka upp mitt thé och sedan vandra ut i solskenet. Jag kan bara inte ligga inne när himeln är klarblå. Det svåraste blir dock att ta mig ur sängen. Inte för att jag är särkillt trött eller så, utan för att det gör fruktansväer ont att lyfta huvudet (för nacken) från liggande position + att jag har träningsvärk i magen från nattens hosta. Wish me good luck.

Nattbussen N22

Det är något speciellt med nattbussen(arna). Oftast är det dem man minns allra bäst/klarast. Man tjänar en massa nya bekantskaper och minnen. Men igår efter en otroligt kul natt på Whiskey mist (kvällen efter Blondinbella festat där, typiskt) så tog bussresan på H22an ta mig tusan priset för den mest minnesvärda (och mest värda att försöka förtränga) natt resan någonsin. Det går inte riktigt att sätta ord på hela spektaklet, men Katarina har lyckats förvånadsvärt nära så jag länkar hennes inlägg här 

 
en del av skaran som flängde runt på Whiskey mist igårnatt


London eye




London eye, bilder hittade på Malins facebook

Malins päron har varit och gjort London osäkert i veckan. Himla mysigt, lyckans jag fick hänga med dem hela onsdagen. Vi åkte London eye som rubriken och bilderna avslöjar. Visst, en turist attraktion, men vem säger att vi inte är turister? Det var värt varje pence. Vi hade klar utsikt, ett tomt "ägg" och trevligt sällskap. Ni andra tillfälliga London-bor eller besökare ta chansen att åka - det är värt det!

Vem får inte följa med in på systemet? Hunden, katten, glassen...




inte det lättaste att hitta acceptabla bilder på oss till bloggen, bara en massa knäppa, spårade bilder. Nåväl, här är vi på förfester till Fiesta och på Madison i Båstad.

STOORT GRATTIS i varje fall fin fina du! När du kommer i mars så ska du få din födelsedags-kram och om du har tur kanske ett litet paket. Depends on behaviuor (som jag säger till barnen) ha ha

Amika 4 februari







Bara för att jag vet att mina föräldrar "ääälskar" detta tjat om klubbarna. Men dessa bilder är värda att visas, för visst är de häftiga, erkänn du papsen!

Whole Foods


Shabu Shabu

Heaven made into a cake

Igår umgicks jag med Katarina, vilket var alldeldes för längesedan jag träffade. Oförståeligt då vi har himla kul ihop. Vi träffades utanför stora Whole Foods i flashiga High street kensington. Whole foods är en stor mat-marknads-butik med fantastisk mat. Jag och Katarina gick runt med stora ögon och åt oss mätta på smak-prover och Shabu Shabu. Vilket jag antar för er låter lika alien som det gjorde för oss igår. Den nätta japansen rynkade lite på ögonbrynen när vi satt oförstående och pillade med alla såser och ingredienser, så hon gav oss en snabb genomgång. Vi lagade liksom maten själva och det blev en jättegod soppa! Efter Whole foods fyndade vi på TK-max (en ck foundation för £6 bland annat) innan vi slängde oss in på ett maffigt café och åt choklad från himmeln.

besök

Först kom Axel och Philip, följt att mamsen. Näst på tur var Karl, André och Martin. Sedan Jessika och hennes vänner. Nyss kom Daddy och Isabelle, om en vecka kommer Malins föräldrar och nu meddelar Caroline, Sofia, Malin, Emma OCH Josefin att de har en resa bokad. Mitt i allt detta så informerar Noeline att hon och Melina spontan bokat en resa i sommar hit och även Pelle och Theo. Hit till mig i London. Fasligt bra


RSS 2.0