3 veckor

Om tre veckor vaknar jag upp i min säng. Folk frågar mig vad jag ska göra när jag kommer hem. Ganska lätt fråga, jag ska hit;
HAVET

Midsommar 2011 #2

Bildbomb, alla bilder tillhör Josefin Rosén.

Bildbomb so to speak. Sista tjatet om midsommar. Nu är det ta mig tusan nästan helg igen. Och inatt så kommer Josefin Johansson, cant wait!

Midsommar 2011

Svensk middag @Maddox (väntar på att fler bilder ska dyka upp på facebook)

Kan kort säga att midsommar var svårslaget, succé! Borde inte rabbla upp allt roligt som hände. 1 för att inlägget skulle aldrig ta slut. 2 för att det är för att det är hemligt. Men kan nämna att jag stötte på och hängde med några 'Made in Chelsea' (som tv-serien 'The Hills' fast a la London style) grabbar inne på Green room. Jag följer den serien slaviskt men låssades ändå som om jag inte hade en aning om vilka de var. Kan nämna att maten var himmelsk, trots att jag under dagen hade sprungit på den lilla italienska grå-håriga huvud-kocken på Maddox. Då hade han med yviga gester beklagat sig över att vi tvingade honom laga svensk mat. Tänka sig!

Glastonbury & Coldplay

Coldplay @ Glastonbury i detta nu. Bilder hittade på coldplays facebook

Kurirerar mig från 3 späckade dygn hemifrån fulla av fest och äventyr med lite örongodis. Och i detta fall även ögongodis. Jag återupptar min svunna kärlek för Chris Martin och hans gäng då jag genom tvn får ta del av deras imponerande spelning på Glastonbury. Känner mig nära till lycka och även gråt.. och hade jag varit en katt hade jag definitivt spunnit just nu.

Preparing for the best midsummer ever

haha, vad gör jag?

Resultatet av stången! Tycks?

Lite av resultatet av sverige dekorationerna.
inbjudan till det enorma eventet

Efter inte många timmars sömn efter en natt på The Box samt natt och morgon äventyr i Josefins lägenhet så spenderade jag fredagen på Club Maddox. Sju timmar tog det oss tjejer att fixa det sista för att skapa en riktig Sverige anda på Maddox. Midsommarstång och hela fadderullan, ska det va så ska det!

Jag förvånar mig själv

Jag lyckas med det mesta, undrar om allt knas dras till mig eller jag till det?

För att slippa att bli dygnsur i regnet så små springer jag till Freds skola. Min dåliga uppsyn gör att jag inte lägger märke till bilen som i alldeldes för hög fart svänger runt hörnet. Sen vet jag inte riktigt vad som hände. Lyckades landa på marken, och till döma av bilderna så landade jag nog på mitt högra knä. Blöt, 20 minuter sen och gråtandes så knackar jag på dörren till Freds skola. Med fem "lärare" som klappar mig på ryggen så kommer Fred ner för trappan med ett frågande leende. Jag ber om en kram från min favorit kille och plötsligt så är allt bra. Gubben, lilla gubben är nöjd för han fick choklad kex av lärarna efter att allas mamma och pappa hade kommit och hämtat deras små troll under tiden hans Josefin slirade runt i regnet.

Noeline

Noeline och jag spexar med kameran i vanlig ordning

Imorgon kommer London att få en helt annan glöd. Vår allas fantastiska Noeline landar i London och förgyller hela livet! Tillsammans med Melina och Arlinda flyger hon in för att dansa i Hyde park till Kings of Leon. Innan det tänkte jag visa dem Brick lane och efter tänkte jag ta dem till The Box. Vinnande koncept.

Satsa det sista på travets tröttaste krakel...

... för att visa att du tror på mirakel

Pluras kök

Jag har dragit mig för att se klart på denna säsong av Pluras kök. Medveten om att jag kommer bli lite smått ledsen när den tar slut. Men nu såg jag nyss det sista programmet - bästa avsnittet enligt mig. Självklart för att Mauro var med, precis som på gamla dar, och för att de övriga gästerna var himla härliga. Hade ett barnsligt leende på läpparna när Anders 'moneybrother' Wendin gjorde entré i slutet. Jag har hört att det är okej att ha en kändis-förälskelse..

Vilka talanger slår svenska talanger? Inga enligt mig

Citat från Emily

"Dont tell the kids that I pay you to be with them. They think that you actually love them". Hahaha, ibland är värdmorsan riktigt rolig.

Gumman

Förvirringen i Grace ansikte när hennes mamma förklarade att jag inte var hennes riktiga storasyster

LMFAO

Sitter hemma och är lite bitter faktiskt. Ikväll så spelar LMFAO på Jalouse och Forbidden London har bord där! Jag var såklart bjuden, men istället så sitter jag barnvakt hemma och ruttnar. Nu är klockan halv 1 och jag har klickat ner hemsidan för att boka taxi. Tänk att festa med LMFAO snubbarna i äkta party rock stil!

Dessa killarna verkar ju helt galna, hade varit så kul att träffa dem
LMFAO spelar på Whiskey mist imorgon. Hoppas vi drar dit! Bilden är från sist jag var där. Då fick vi champagne tåg av jokern

Crime scen

Jag har tidigare skrivit ett inlägg rörade samma ämne; kriminaliteten i London. Nu har jag blivit med dragen ut på djupt vatten igen. Vid 14.00 tiden i torsdes, efter en natt hos Tove i Twickenham, började jag röra mig hemåt. I sällskap av Tove  så gick vi mot busshållsplatsen vid Toves hus. Max 1 minut hann vi vänta på bussen tills vi kom på att jag glömt lite kläder hemma hos Tove, så vi började traska tillbaka hem. Tvärs över vägen ropar en polis på cykel efter oss och frågar om vi känner till "den blå Fiaten"?. Näe, säger såklart vi, och traskar vidare. Vi hinner svänga runt hörnet tills polisen hunnit ifatt oss och ber att fråga prata med oss lite längre fram. Tydligen så hade 3 män i en blå Fiat åkt förbi oss 4 gånger på den knapp minuten vi hann vänta på bussen. "I dont want to scare you, but they will probably try to rob you". Vi blir varnade och ombedda att gå in i Toves hus och inte gå ut på minst 30 minuter, även att inte gå tillbaka till samma busshållsplats utan gå till en mer civiliserad lite längre fram. Polisen var noga med att påpeka att han inte hade varnat oss om han inte var säker på sin sak, för det sista han ville var att skrämma upp oss i onödan.


Endast 1 dag senare är jag på myskväll hemma hos Linn, då det plötsligt knackar på dörren. Utanför står grannen och berättar att de nyss varit med om ett inbrotts försök och rekomenderar oss att låsa alla våra dörrar. Under fredagskvällen då hela familjen var hemma hade de plötsligt hört bankade på ytterdörren. Utanför hade 5 män stått och försökt att bryta ner dörren. Lyckligtvis kom polisen snabbt nog för att rånarna inte skulle hinna ta sig in, men inte snabbt nog för att hinna fånga dem. Jag fick inte gå hem för Linns värdföräldrar den natten så jag sov där.
Är det inte lite knasigt att acceptera sånt här i ens vardag?

The Box

färdig och taggad i torsdes

I torsdes som tidigare nämnt så var det ytterligare en utgång som gällde. Först for jag mot Barnes för att avnjuta middag med härliga tjejer hos Lovisa. Senare framåt natten så fick vi äran att komma in på The Box. Förståeligt nog så får man inte ta foto där inne så jag bjuder på några halvdana webb-kamera bilder från innan nattens upptåg. Det var inte alls otippat skitkul och hysteriskt. Slocknade klockan 7, delandes på en soffa med typ 6 tjejer hemma hos Lovisa.

Jag vill vara i Sverige!

Ja, jag erkänner. Det värsta jag kan göra egentligen. Men jag upprepar min rubrik; Jag vill vara i Sverige! Tydligen så är det 30+ grader i skuggan i Stockholm idag? Sol- och sommardyrkare som jag är känner att jag "missar" sommarn genom att vara i London under Juni, Juli. Just nu är det mest regn i London, men även i varmare grader så är det värdelöst att vara här. Vart tar man vägen i storstad när det är 30+ grader?

Swedish night @ China White

China White dekorerad i svensk ära
Ordnat av denna Itanenska galningen som talar om sig själv i 3e person; Thiis iss Carlooo. Hysteriskt rolig
Proppat med snygga svenskar i vanlig ordning. (Jag lyckades inte fastna på en enda bild i onsdes, för ovanlighetens skull, så snodde dessa på fb)

Carlo fixade en hejdundrans avskeds fest för svenskarna på China white. Vi fick svenskt godis i mängder, dekorerad klubb, Make up store sminkning bara för att nämna lite. Vi var säkert 40 svenskar i samma sällskap. Roligast var att dansa runt med ballongerna tillsammans med Lisa, Tove & Ottilia. Stannade till småtimmarna och efter att åkt buss "inom"  High street Kensington med roligt sällskap hamnade jag i Toves säng vid 5-6 tiden. Måste inflika att jag hade 8 ballonger med mig hem. Party tjej?

Farväl

Tove, Katarina, Lisa, Alva, Jessika, Lovisa, Ellinor, Ottilia, Sofia, Ebba osv osv <3

I förgår var det skolavslutning på den Svenska skolan i London. Det resulterar i att typ alla mina polare åker hem inom denna veckan. Känns bra att vi haft 2 sjukt roliga utgångar i rad nu i onsdes och torsdes som avslut (skriver mer om dessa sen!). Roliga utgångar sammanfattar vår relation ganska så perfekt! Sköt om er tjejer och tack för vår tid.

Exakt ett år sedan

Studenten 2010

För exakt ett år sedan så spenderade jag dagen såhär. Försöker finna lite nostalgi-känslor men det går trögt. Min livs situation är väldigt annorlunda just nu. Och det känns lite som att då var då och nu är nu. Då var bra, nu är bra! All good helt enkelt. Vill gratulera mig själv på nytt igen också för min lyckade skolgång.

Saturday night out @ Club Cuckoo

Tove, konstiga jag, och Josefin.

I lördes, efter att krånglat och åkt vilse (jag får speeeeeel av att åka buss/tåg/tunnelbana i timmar varje dag) så kom jag fram till Claudia där jag blev bjuden på middag. Inte nog med att jag var oartig och typ kom 3 timmar försent (jag åkte buss...) jag kom bara och åt sen vände jag på klacken och hänkade med Tove & Ellionor till Cockoo. Konstigt återseende med den klubben efter att jag och Jenny hade en väldigt knäpp natt där. Lite besviken också då vi var menade att åka vidare till en öppning av Hugh Hefners nya Playboy klubb senare på natten (mest för att kändis-spana och för att öppningar är så exklusiva. Press osv). Mannen, myten, legenden, eller kanske ska säg mannen, äcklet, idioten var tillochmed på plats! Men av någon anledning så blev vi av med vårt bord där så vi stannade hela natten på Cockoo. Inte helt fel det heller.

No thumbs up at the moment

jag just nu

Brukar vanligtvis ha tummen vänd åt andra hållet.. men just nu så pekar den bestämt neråt. I'm not crying myself a river, jag önskar bara att tiden kunde gå snäppet snabbare så jag kan få påbörja mina kommande äventyr. Jag känner mig klar med London, väldigt väldigt mycket klar. Kollade nyss på "Pluras kök" där Jason aka 'Timbaktu' var gäst. Jason berättade om hans iaktagelser i storstäder; folk springer i rulltrappor. En snabbt analys av mig själv och visst tusan springer jag alltid i rulltrappan! Vad knäppt, eller hur? Det måste jag sluta med. För precis som Jason sa "rulltrappan rör ju på sig, det är ju bara att stå där och chilla!".
Bestämde för övrigt att detta var min sista vecka av slappe, på måndag börjar planeringen inför hösten på allvar!

SWEDISH HOUSE MAFIA

Jag hade kunnat göra en lång historia kort och nöjt mig med att skriva att det var STÖRT. Men jag tänker inte nöja mig med det. Därför kommer det en hel roman nu istället;
Linn (ytterligare en Linn) och Nathalie åkte dåraktigt ut till Alexandra palace klockan 11 kvällen INNAN spelningen och hade läger utanför entrén. Givetvis var det en av de kallaste dygnen och givetvis var de alla klädda i sparkdräckter.
Jättekanin aka Linn och Jättebebis aka Nathalie, tillsammans med Japan.

Inte nog med att de var utklädda till jättebebis och jättekanin så var de också 20 timmar tidiga till insläppet. Detta gav tjejerna (och senare även mig och Malin när vi kom och köade de sista 6 timmarna) massa uppmärksamhet och även ett rykte. Personal och turister kom titt som tätt för att se med egna ögon och för att prata med oss. Vi lyckades bli bästis med de flesta vakterna och personalen. Några åkte hem från deras arbetspass och hann komma tillbaka för att hälsa på oss nästa arbetspass. Bäst var att vi lyckades bli bästis och bundis med ordningschefen som hade hand om insläppet.. återkommer mer om det.
Bild 1. Hela gänget, först i kön (vi träffade sedan 2 engelska tjejer som köade de sista 2 timmarna med oss. Katy och Sas)! Bild 2. Jag och Malin försöker infinna någonslags värme i regn och blåsten.

Tillsist närmade sig klockan 9 och en lång kö började bildas. Vi stod längst fram med ett förväntansfullt pirr i magen. Speciellt jag och Malin då vi än inte hade våra biljetter (läs tidigare inlägg om detta djävulska krångel). Oroliga att vi ska ha köat i kylan i 6 timmar och sedan få krångel där inne och missta vår plats längst fram. Då tio minuter innan insläpp så efterlyser ordningschefen "de 2 tjejerna som än inte fått sina biljetter". Jag och Malin skuttar upp, ordningschefen öppnar gallret för oss och VI FÅR GÅ IN FÖRE ALLA ANDRA 10 400 PERS!!! Minns att jag och Malin skuttar runt utanför entén ett tag för att riktigt minnas hur 10 400 pers står med öppen mun och undrar vilka vi är.
Väl inne och med biljetter så rusar hela vår liga mot kö 2 som leder in mot salen där spelningen faktiskt ska äga rum. Snart öppnar de även de dörrarna och vi ser det enorma skynket som vi tidigare visste skulle finnas från att ha avundsjukt sett delar av spelningar på youtube. Sen står vi där, ALLRA LÄNGST FRAM PÅ EN SHM-SPELNING med gallret mot magen. Trycket ökar allt eftersom Tim Mason byts ut mot Alesso (pre-DJs). Måste inflika att vi får två handformade hjärtan av Tim och flertal blinkningar av Alsesso. (Och ja, med all säkerhet riktade mot oss, vi gav Tim våra hjärtan och han signerade tillbaka och ögonkontakt är svårt att missta)
Här spelar Alesso och vi kan fortfarande chilla (andas) och är inte heelt hysteriska

En kvart innan SHM intar scenen börjar trycket bli enormt och vi börjar fatta att vi faktiskt har 10 400 pers i ryggen som trycker oss mot ett galler.
Kolla in denna video på introt som någon från folkmassan spelat in, SWEDISH HOUSE MAFIA Denna killen som spelade in detta står kanske i mitten någonstans. Axwell, Angello och Ingrosso är ju skitsmå och för oss så stod de ju bara någon meter ifrån oss. Vi och han har alltså cirka 5000 pers mellan oss och ändå så är trycket där han står hur stort som helst. Jag minns ingenting av vad som visades på skynket på nerräkningen. Jag minns bara att jag stod med armbågarna mot höfterna och med ett stadigt grepp på gallret. Fullt koncentrerad på och andas. Försökte också mentalt förbereda mig för explotionen som väntade då skynket skulle falla. Och när det väl föll då! Då började festen och det var helt saaaaaaaaatans galet. Jag kunde inte röra mig men gjorde mitt allra bästa att göra det ändå. Jag stod jämte Malin och Katy och vi hade så himla kul! Under hela spelningen så skeppades det avsvimmade tjejer och personer med panikattacker fram för att lyftas ut av starka vakter. Sammanlagt så lyftes säkert 500-1000 personer ut ur den galna massan. Däribland även vår stackars Linn som fick en panikattack. Lika ofta som tjejer svimmade så bad jag om vatten av vakterna längst fram. Svetten rann och min hals fick ta mycket stryk efter allt skrik. Hällde alltid hälften av vattnet i halsen resten över mig. Den totala lycko-rusningen och adrenalinet flödade generöst och det är handen på hjärtat det mest maffiga jag varit med om.
SHM kollar ut över havet
Vi blev filmade och fotograferade under hela spelningen. Tillate bilderna är de ända jag lyckats hitta. Undrar vart filmerna kommer upp. (jag blev fotograferad och filmad i närbild av olika CREW personer ett flertal gånger)
De svenska killarna bakom oss hade med sig vår vackra Sverige flagga som vi sedan kastade upp mot killarna. Givetvis nådde den inte ända fram till dem (se deras enorma scen uppbyggnad på klippet). Men en utav filmarna hämtade den och sprang upp med den till Ingrosso. Vad mer kan jag säg än att det var mäktigt när SHM höll upp vår flagga mot publiken?
Titta noga så hittar ni mig. Tror fortfarande ni inte förstår trycket där framme
Det mest magiska var när grymma John Martin (sångaren från Miike Snow!!) kom ut och ställde sig mitt framför oss och sjöng "Save the world". Jag kan inte lyssna på den låten längre utan att vilja gråta. Mest för att jag minns hur farligt bra det var, lite för att jag längtar tillbaka till just de minuterna av magi.
Hemma klockan 5 på morgonen så låg jag i min säng och kunde trots utmattning inte somna. Jag låg som i extas med en bultande kropp. Jag hade blåa fötter för att de blivit stampade på, en svullen höft efter att jag i ett försök att hoppa blivit inputtad i gallret, en öm mage efter att gnuggats mot stängslet och två blodiga knän. Kinderna hettade efter eld explotionerna från scenen, försökte jag blunda så fladdrade konfettin och glittret från kanonerna längst fram framför ögonen på mig. Och i huvudet spelades "Save the world" med minnet av grymma John Martin ståendes rakt framför mig med SHM-grabbarna bakom honom. Där stod han och bad  oss "turn the crowd up now". Somsagt, magi.

Världen är liten

and its getting smaller

RSS 2.0