Where to begin?

Igårnatt var det SWEDISH HOUSE MAFIA. Jag vet inte riktigt hur jag kan berätta om det utan att råka skriva en roman på kuppen. Tror jag låter det stå blankt ett tag tills jag samlat mig (jag skakar fortfarande 10 timmar senare, att skriva detta inlägg är ett projekt). Jag/vi blev filmade och fotograferade konstant under spelningen så ska samla lite material sedan ska jag skriva ett maffigt inlägg. Nu ska jag bara försöka avgöra om jag nyss blivit misshandlad eller just varit på SHM spelning, jag tror både och.

Taggar till

I egengjort SHM-linne och Sverige naglar

Kan ju påpeka att jag är gaaanska så taggad för imorgon. ÄNTLIGEN är ett passade ord. Efter allt detta krångel med biljetterna så kan vi inget annat än hoppas att det löser sig imorgon. Bäst är nog att Malin flyger hit - så himla kul!

Med all säkerhet...

... så kan jag skriva att hösten 2011 kommer att bli bäst! Det är ballt att veta att oavsett vad vi ger oss in på så kommer det garanterat att bli en hit. Vi är så himla bra, och det syns!
Jag & världens bästa Jenny

Londonlife through a webcam

Häng, natt och dag i mitt rum
Mys med kidsen
Vänner, fest,fest och åter fest
Nyårs- middag och skumpa i min ensamhet
Vardag och ledighet
Bus
Tummen upp till omgivningen
Fix och trix och igen; fest
Vardag
Från september till ungefär nu.

May 2011

Hemma hos Linn igår innan The Box. I min fantastiska kjol som jag även hade på förfesten i lördes men bytte ut i sista sekund.

Igår hängde jag med Linn i vardaglig ordning. Bestämde oss för att checka The Box senare på natten. Herrejisses, det sjukaste stället jag varit på. Lets just put it like that.... DIT vill jag sannerligen igen. På tal om något helt annat så upplevde jag nyss mitt livs storm. I säkert förvar, tittandes ut genom fönstret tack och lov. Jag visste däremot att kidsen + Emily var på playball utomhus och sprang ner för att bemöta dem i dörren för att se hur blöta (och ner haglade) de var när de kom hem. Visst mötte jag blöta barn men också en mamma nära till tårar. Emily irriterad i ett hett bråk på telefon med Dominic. Jag, som egentligen inte jobbade tog genast kommandot och fick barnen ombytta, matade, tröstade (Grace var typ i chock) och huset städat. Emily mumlade tack 1 timme senare med mascara under ögonen. Så mycket jag förstod så verkar det som att köparen av huset (vi är i mitten av en flytt) har dragit sig ur..

Grace

Vanligtvis när mamman kommer hem från kontoret så rusar barnen mot dörren och berättar exakt det man inte vill att de ska berätta. "Mamma, jag trillade ner för trappan idag", "Mamma, jag satte tomat i halsen och kunde inte andas innan" eller "Mamma, jag frös på skolgården idag", osv osv. Jag undrar alltid varför de inte springer till dörren och berättar att jag exempelvis lekte kurragömma med dem i 1 timme, bjöd på picknick i parken eller höll dem uppochner tills de inte orkade skratta nåt mer. Men idag fick jag igen för all missad beröm.

Efter att Grace hade berättat för sin mamma att jag hade klämt henne jääääättehårt i armen (jag lyffte upp henne ur badet) så berättade hon om våra dans- och musikuppträdanden. Hennes mamma fiskade upp videokamera och allt. Så där stod Grace och vickade på höfterna och sjöng påhittade sånger om katter som leker med fjärilar... på stranden..med en elefant... ocksåååååå. Sen sjunger hon en låt med ett blygsamt leende riktat mot mig (notera att mamman fortfarande filmar!)

"I have an aupaiiiiiir. She has a lion necklace...her haiiir in a plait and she is very beautiful. She also has pink toenails and is very kind!!!"

Nästan så man tror att jag skrivit den själv.

Lördagsnatt





Johanna och jag 21 maj hemma hos mig

Sprang ut på äventyr igår. Vi hade ihållande oflyt hela kvällen, men det var ganska bra ändå! I skrivande strund så ligger Linn och en chipspåse i min säng och här ligger vi ett tag till tills vi ska ut på aupair picknick och diverse.

Spex Josefin


Army fest mitt ute i ingenstans. Evelina bakom allt mitt hår är så himla rolig

Runt 14 år klädd i vita kläder i en svinstia på midsommar

På cykelsemester i Danmark, magi med sjöogräs

Halloween, ensam häxa i skogen..

På klubb i London med tjejerna, nyss 18 år fyllda. Vet inte vad det är för markerad kille jag och Caroline hängde med

Minns att jag skulle visa någon hur jag kunde efterlikna läsk-flaskan...

Den knäppaste modevisningen någonsin. Jag ser ut som Willy Wonka och jag kan inte sluta skratta åt Noeline

Hippie förfest

Världens bästa skolfoto

Det roligaste med den bilden är inte Barbarn utan att Malin står och posar som om hon står med sin pojkvän

I förrgår när jag letade bilder att skicka in till en casting för den globala reklam-inspelningen för FIFA 12 så slog det mig att jag näst intill bara har en massa spexiga/spårade bilder. Eftersom jag inte har någon kamera så tänkte jag dela med mig av några otroligt gamla (mellan 2006-2009) jag hittat på facebook.

Förbannad

Jag har längtat i 6 j*vla månader på denna konserten och nu är biljetterna borta?!?! Jag fattar ingenting. Malin flyttade så vi var tvugna att address ändra och nu är det kört? jag är så aaaaaaaaaaaarg

Min helg

Kan sammanfattas som en riktigt riktigt bra sådan! Daddy och hans bästis (och tvilling?) på besök. Hängde med grabbarna och de skuttade som på moln. Som 5-åringar på julafton vistades de utanför Wembley stadium, och pratade med andra Stoke-fanatiker och Stoke-kändisar. De fick även förmedla och berätta om deras kärlek på Radio Stoke.
Sen har jag hängt på HOUSE&GARDEN event och Portobelloroad på lördagen. Avslutades med ost och vin i Toves säng framför eurovision songcontest. Jag råkade spilla vin på heltäckningsmattan och satte osten i halsen då den Brittiska kommentatorn var helt galen. Herrejesus vad jag skrattade, han satt kort sagt och dissade hela festivalen och personerna involverade. Hysteriskt roligt. Jag trodde det var min uppgift?
Vidare till nästa dag som började på Brick lane tillsamans med Calle inflygen från Oslo och Linn. Bevittnade den mest förvirrade stölden någonsin innan vi åkte vidare mot Arsenal. Calle skulle ju på fotboll, så där satt jag med en klump i magen med min öl. På fiende-mark där på puben "The Gunners". Efter ölen åkte jag och Linn till Hyde park, och avslutade söndagen och helgen på militär camp. Jag fick allergisk reaktion mot drottningens hästar (utmande ödet lite då jag klappade en häst på nosen) så där satt jag och nös. Dessutom behövde jag kissa där på militär campet vilket är svårare än man tror. Hundratals militärer och ett badrum. Med bås-toaletter och pissuarer. Dessa grabbarna har ju inte sett en tjej (förutom prisessan Kate och drottningen) på veckor och där strosar jag in med medtaget toalettpapper bland grabbarna. (Måste skvallra att svärden som militärerna bär utanför Buckingham palace är gjort av plast typ, super-lätta och trubbiga, så vill ni attackera så kan ni komma lindrigt undan)

ogillar att min kamera är på vift, inläggen förblir gråa

I mina tankar och drömmar är jag redan där..

... Så ta mig fan ska jag också fysikt ta mig dit! Jag har velat och vänt men mest varit feg. Jag vill/vågar inte åka ensam men likförbannat så kommer det nog bli så, så jag få helt enkelt acceptera att endast ha mig själv som resekompanion. (jag fortsätter dock att skicka kraft och pepp via himeln till en viss person). Och om jag får säga det själv så är jag en väldigt kul tjej och hänga med - so lucky me hey!?

Jag har förvirrat irrat omkring med obestämda tankar, helt i oordning. Funderingar kring jobb eller inte jobb. Datum hit och dit. Mina förvirrade tankar ledde mig till tidigare helt okända tankar - kanske så ska jag skita i det? Kanske är det lika bra och jobba på ica i Halmstad hela hösten? Tjäna pengar, lugna ner mig. Ha en fast vardags rutin. Livet är långt.

När dessa tankar plötsligt blev min nya framtids vison (och efter att ha skypat med min syster) så blev det snabbt mycket lättare att inse att jag ska inte alls skita i det! När började jag priotera pengar före livsnjutning? Och rutin är något jag kommer att tvingas dras med resten av mitt långa liv, varför stressa fram en sån redan nu? Och i allvarets stund - livet kanske inte alls är långt. Och ska jag dö så gör jag det hellre i en fallskärms olycka än i en bil krasch på ica Söndrums bilparkering. 

För nu är det så att ingenting leder till ingenting. Någonting leder till någonting. Och någonting är bättre än ingenting.

Varje dagbok har ett inlägg om denna plats, varje årskurs har minst ett tal eller inlämning rörande denna plats. Varje fråga till mina föräldrar om deras jorden runt resa har varit om denna plats.

Jag vill snorkla, hoppa bungy jump, fallskärm, klättra, cykla, segla, dyka, surfa. Jag vill känna ännu mer att jag lever. Varför? För att det är så satans häftigt. Livet. 

Därför så ska jag just göra detta. I Australien!


Bild från min första vecka i London. Hit åkte jag på måfå, och kan vara mitt bästa beslut hitills.

5e natten i rad

Det är 5e natten i rad som jag drömmer om att jag är vid eller badar i havet. Emily skämtade och sa att det förmodligen är mitt inre jag som ber mig fly storstaden.




För mig så finns det inget bättre ställe och vara

När man blir trött på alla "snygg-poser"







Jag och Josefin från diverse utekvällar

Jag blir retad för att jag jämt kör med samma poser. Så jag bröt mitt vinnande koncept och föreslog "fulast min vinner". Och jag erkänner.. detta är ju mycket roligare än handen på höften, huvudet på sne och ett stelt leende!

The royal wedding



@ Hyde park

Hyde park ovanifrån. Notera att bilden är tagen EFTER att bilder från bröllopet visats på skärmarna

Linn och jag åkte parisehjul

Linn och jag satte klockan på våra lediga dag för att befinna oss i tid i Hyde park. Tillsammans med tusentals fest- klädda och glada människor stod vi och hade rysningar över hela kroppen. Trots att prinsar och prinsessor egentligen känns lite surrealistiskt och något som bara läses om i sagor så fick jag rysningar när Kate & Will entrade kyrkan, för precis som de gjorde det så öppnade sig den molntäckta himeln och släppte in solen för att bevittna deras entré.

världens tråkigaste tjej

Det är jag just nu. Jag vet inte vad det är med mig men jag har liksom tappat lusten och förstår för första gången vad Malin menade med att "hon kände sig klar". Jag hoppas innerligt att detta bara är en kort episod. Jag har aldrig varit den tråkiga tjejen och planerar inte på att bli det nu heller. Men idag så skulle jag på supperclub och försov mig, förra veckan när jag umgicks med Linn så bad jag henne träffa Nathalie istället för mig för att jag själv kände vilket tråkigt sällskap jag var. Jag vill hellre vara ensam än i sällskap. För att jag i förhand vet att jag kommer att vara super tråkig och ospantan. Det är inte likt mig och jag gillar det inte.

6 maj 2011



3 flugor i en smäll (kväll)



Kvällen började med middag på Embassy


och avslutades med världens roligaste cykeltaxi-tur till Bond street

Mellan middag och cykel-taxi så hann jag besöka både klubb Maddox och Luxx. Nu blir det inga klubb besök för min del på ett tag. Man kan bli mätt på allt, därför också glammiga klubbar.

Update


Daddy kom och hälsade på, vi käkade en solig brunch, kollade in Wansworth common och Notting hill.

Jag har solat i parker, här i Green park med Josefin (som jobbade). Vi smed planer inför Midsommar. Det kommer bland annat stå en midsommarstång på klubben för oss, svenska tjejer.


Ännu en park, Londons största - Richmond park. Kusligt bra park! Kusligt bra att Jenny fortfarande fanns kvar i London då..

Hänger i Clapham som vanligt med blonda tjejer.

Sience museum i South Kensington.

Några, av många saker som hänt de senaste veckorna, som lyckats fastna på bild och facebook.

Philip 20 år


Philip i Notting hill

Idag fyller Fille 20 bast. Önskar att jag var hemma och kunde fira honom rejält, men litar på att grabbarna där hemma fixar det rätt bra utan mig. Sänder en kram genom internet - KRAM!

Cant wait


Swedish house mafia

Behöver känna lycka och pepp och tror (vet) att jag i sällskap med Malin, Linn, Nathalie, Johanna och dessa grabbarna kan uppnå det. Låt det bli den 27e maj så att jag kan ta min kudde och campa utanför Alexandra palace! NU

Första helgen i London utan Jenny..

..ja detta suger ju

RSS 2.0